Dežurna zobozdravstvena služba

Dežurna Zobozdravstvena služba

V primeru urgentnih zobozdravstvenih težav se najprej posvetujte s svojim izbranim zobozdravnikom. V kolikor Vaš izbrani zobozdravnik tisti dan ni dosegljiv, v nadaljevanju spodaj izberite službo, ki jo potrebujete. Pacient, ki potrebuje nujno zobozdravstveno pomoč, mora predhodno ob navedenih urah telefonsko kontaktirati zobozdravnika, ki je na razporedu in se dogovoriti za datum in uro obiska.
Otroci in mladostniki

Urgenco za otroke in mladino med tednom izvajajo zobozdravniki na področju mladinskega zobozdravstva po rezporedu.

Povezava na tedenski razpored zobozdravstvenih ambulant za otroke in mladostnike.

Izvaja se za občane s stalnim prebivališčem v občinah: Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki, Mozirje, Solčava, Nazarje, Rečica ob Savinji, Ljubno ob Savinji, Luče in Gornji Grad.

Občani z začasnim prebivališčem občin Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki, Mozirje, Solčava, Nazarje, Rečica ob Savinji, Ljubno ob Savinji, Luče, Gornji Grad in ostali koristniki storitev so samoplačniki, oziroma lahko storitve plačljive s strani ZZZS koristijo v dežurnih regijskih ordinacijah.


Na dan prihoda je potrebno obvezno predhodno poklicati med 8.00 in 9.00 uro na objavljeno telefonsko številko (zaradi narave dela smo na telefonsko številko dosegljivi samo v tem času). Nenajavljenim pacientom vstop v ZD Velenje, ZP Šoštanj in ZP Šmartno ob Paki ni dovoljen.

Zobozdravniki, katere krije ZZZS (https://www.ezobozdravnik.si/dezurni-zobozdravnik/):

Dežurni zobozdravnik v Celju
Tel.: (03) 54 34 360
Dežurna zobna ambulanta je ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8.00 do 13.00 v pritličju ZD Celje na Gregorčičevi 5.

Dežurni zobozdravnik v Slovenj Gradcu
Tel.: (02) 88 57 940
Dežurna zobna ambulanta se ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8.00 do 12.00 nahaja v pritličju desno v ZD Slovenj Gradec na naslovu Partizanska pot 16, Slovenj Gradec.

Odrasli

Dežurna urgentna zobozdravstvena služba, ki se izvaja med tednom (od ponedeljka do petka)  za nudenje nujne zobozdravstvene pomoči ob odsotnosti izbranega zobozdravnika, sprejema:

  • občane MO Velenje, občine Šoštanj in občine Šmartno ob Paki, ki nijamo izbranega osebnega zobozdravnika
  • paciente, ki imajo izbranega zobozdravnika v Zdravstvenem domu Velenje, Zdravstveni postaji Šoštanj in Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki (ostali iščejo pomoč v svojih regijah in območnih izpostavah),
  • paciente, ki so opredeljeni pri zobozdravniku koncesionarju, ki opravlja dežurno urgentno službo v sklopu ZD Velenje (Vesna Pupič Gaberšek dr.dent.med., Matej Strahovnik dr.dent.med. in Ivan Janežič, dr.dent.med., Matej Strahovnik, dr.dent.med. in Ivan Janežič, dr.dent.med.)
  • Izvaja se za občane s stalnim prebivališčem v občinah: Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki, Mozirje, Solčava, Nazarje, Rečica ob Savinji, Ljubno ob Savinji, Luče in Gornji Grad.
  • Občani z začasnim prebivališčem občin Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki, Mozirje, Solčava, Nazarje, Rečica ob Savinji, Ljubno ob Savinji, Luče, Gornji Grad in ostali koristniki storitev so samoplačniki, oziroma lahko storitve plačljive s strani ZZZS koristijo v dežurnih regijskih ordinacijah.

Na dan prihoda je potrebno obvezno predhodno poklicati med 8.00 in 9.00 uro na objavljeno telefonsko številko (zaradi narave dela smo na telefonsko številko dosegljivi samo v tem času). Nenajavljenim pacientom vstop v ZD Velenje, ZP Šoštanj in ZP Šmartno ob Paki ni dovoljen.

Zobozdravniki, katere krije ZZZS (https://www.ezobozdravnik.si/dezurni-zobozdravnik/):

Dežurni zobozdravnik v Slovenj Gradcu
Tel.: (02) 88 57 940
Dežurna zobna ambulanta se ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8.00 do 12.00 nahaja v pritličju desno v ZD Slovenj Gradec na naslovu Partizanska pot 16, Slovenj Gradec.

Zdravstveni dom Velenje
Vodnikova cesta 1,
3320 Velenje

Prikaži na zemljevidu

Telefon
03 899 54 00

E-poštni naslov
info@zd-velenje.si

Obiščite nas na Facebook-u

ZD Velenje je možno
spremljati tudi na naši
Facebook strani.

Specialisti družinske medicine, pediatrije, urgentne medicine, ginekologije, dermatologije, rentgenologije, medicina dela in športa, pulmologije, kardiologije, alergologije, psihiatrije

Zasebnost | Piškotki | Varstvo osebnih podatkov
Copyright © 2023, Zdravstveni dom Velenje.
Vse pravice so pridržane. Izvedba iDengo.

Skip to content