Delovni čas

 • Ponedeljek
  06:30 - 20:30
 • Torek
  06:30 - 20:30
 • Sreda
  06:30 - 20:30
 • Četrtek
  06:30 - 20:30
 • Petek
  06:30 - 20:30

Kontakt

Telefon
03 899 55 69

Naročanje

Osebno v prostorih fizioterapije v ordinacijskem času

Preko navadne pošte na naslov
ZD Velenje, Fizioterapija,
Vodnikova 1, 3320 Velenje.

Obvestila

Brez odsotnosti.

Brez obvestil.

Kdo so izvajalci

Terapijo izvajamo izključno certificirani strokovnjaki - fizioterapevti, ki razpolagamo s širokim pridobljenim strokovnim znanjem in delovnimi izkušnjami. Naše vodilo pri obravnavi vsakega posameznika je izključno individualiran pristop, kateri primarno vključuje temeljito klinično oceno, na podlagi katere zastavimo povsem indiviualen celosten pristop zdravljenja.

Kaj obsega

Ob vašem obisku najprej ocenimo in dokumentiramo stanje prizadetega dela telesa in vaše sposobnosti. Nato glede na ugotovljeno stanje prizadetosti izberemo vrsto in obseg ustrezne fizikalne metode, pri tem seveda upoštevamo omejitve, ki izhajajo iz vašega splošnega zdravstvenega stanja.

Kako vam lahko pomagamo

Najpogosteje obravnavamo paciente z boleznimi gibal, kot so bolečine in omejena gibljivost v sklepih in različnih delih hrbtenice, ki so posledica poškodb, revmatičnih obolenj, prizadetosti perifernega živčevja in posledica staranja organizma. Pri otrocih s terapevtskimi vajami ohranjamo in izboljšujemo telesno držo (korektiva telovadba). Pri obravnavi pacientom svetujemo in jih tudi naučimo, kako telesne vaje izvajajo doma in s tem prispevajo k hitrejši rehabilitaciji in ohranjanju kondicije prizadetega dela telesa.

Zdravstveni dom Velenje
Vodnikova cesta 1,
3320 Velenje

Prikaži na zemljevidu

Telefon
03 899 54 00

E-poštni naslov
info@zd-velenje.si

Obiščite nas na Facebook-u

ZD Velenje je možno
spremljati tudi na naši
Facebook strani.

Specialisti družinske medicine, pediatrije, urgentne medicine, ginekologije, dermatologije, rentgenologije, medicina dela in športa, pulmologije, kardiologije, alergologije, psihiatrije

Zasebnost | Piškotki | Varstvo osebnih podatkov
Copyright © 2023, Zdravstveni dom Velenje.
Vse pravice so pridržane. Izvedba iDengo.

Preskoči na vsebino