Vprašalnik o zadovoljstvu uporabnikov z zdravstveno obravnavo

Spoštovani pacienti!

PROSTOVOLJNO IZPOLNITE ANONIMEN VPRAŠALNIK IN PRISPEVAJTE K IZBOLJŠEVANJU KAKOVOSTI!

Sporočamo vam, da je Minister za zdravje dne 15. 7. 2019 sprejel Metodologijo za ugotavljanje kakovosti poslovanja z uporabniki v javnem zdravstvu v skladu s 14. členom Uredbe o poslovanju z uporabniki v javnem zdravstvu ( uradni list RS, št. 98/08 in 55/17- ZPacP-A).

Metodologijo moramo izvajalci zdravstvenih dejavnosti uporabljati od 1. 9. 2019 dalje. Na osnovi te metodologije lahko pacienti izpolnite vprašalnik o ugotavljanju zadovoljstva z opravljeno zdravstveno storitvijo v elektronski obliki preko spletne strani:

https://zvem.ezdrav.si/limesurvey/index.php/119932/lang-sl

Možnost izpolnjevanja vprašalnika je zagotovljena neprekinjeno, vprašalnik je na voljo v več jezikih – v slovenskem, italijanskem, madžarskem, hrvaškem, angleškem in nemškem jeziku.

Izpolnjevanje vprašalnika je prostovoljno in anonimno.

V  ta namen vam omogočamo in vas hkrati naprošamo, da po zdravljenju oziroma ambulantnem pregledu v naši ustanovi izpolnite vprašalnik v elektronski obliki. Vaše vrednotenje zadovoljstva z našimi storitvami nam bo v pomoč pri ciljnem ukrepanju za izboljševanje kakovosti naših storitev.

Za vaš trud se vam iskreno zahvaljujemo.

Zdravstveni dom Velenje
Vodnikova cesta 1,
3320 Velenje

Prikaži na zemljevidu

Telefon
03 899 54 00

E-poštni naslov
info@zd-velenje.si

Obiščite nas na Facebook-u

ZD Velenje je možno
spremljati tudi na naši
Facebook strani.

Specialisti družinske medicine, pediatrije, urgentne medicine, ginekologije, dermatologije, rentgenologije, medicina dela in športa, pulmologije, kardiologije, alergologije, psihiatrije

Zasebnost | Piškotki | Varstvo osebnih podatkov
Copyright © 2023, Zdravstveni dom Velenje.
Vse pravice so pridržane. Izvedba iDengo.

Preskoči na vsebino