Delovni čas

 • Ponedeljek
  06:30 - 13:00
 • Torek
  06:30 - 17:00
 • Sreda
  06:30 - 18:30
 • Četrtek
  06:30 - 19:00
 • Petek
  06:30 - 13:00

Naročanje

Na ginekološki pregled se lahko naročite po telefonu v ordinacijskem času ambulant, ki je objavljen na spletni strani ZD Velenje.

DR. KUŠTRIN ,
dr. med. spec. gin. in por.
03 8995 463

DR. ČAS,
dr. med. spec. gin. in por.
03 8995 465

DR. BIZJAK,
dr. med. spec. gin. in por.
03 8995 465

Obvestila

Brez odsotnosti.

Brez obvestil.

Preverite čakalne dobe na potralu eZdrav. Spletna povezava TUKAJ.

Kdo so izvajalci

Vsaka ženska lahko prosto izbere svojega ginekologa, večinoma pa ga pacientke izberemo v bližini kraja bivanja. Ginekologi izvajajo zdravstvene storitve po najvišjih standardih. V Sloveniji je osveščenost o pomembnosti ginekoloških pregledov in spolnem zdravju še vedno precej nizka. Velikokrat je razlog, da se izogibamo prvemu ginekološkemu pregledu ta, da nas je strah pred nepoznano situacijo ter občutek sramu.Ti strahovi in skrbi pa so popolnoma odveč, saj so ginekolog in ginekološki pregled popolnoma naraven del našega življenja.

Kaj obsega

Ginekologija ali zdravstveno varstvo žensk zagotavlja celostno zdravstveno oskrbo žensk v zvezi z reproduktivnim zdravjem. Vključuje postopke v zvezi z načrtovanjem družine, zdravljenjem neplodnosti, zdravstvenim varstvom med nosečnostjo in po porodu, preprečevanje, odkrivanje in zdravljenje ginekoloških bolezni ter vodenje okrevanja po bolezni. Dostop do zdravnika je pacientkam omogočen brez napotnice ali pooblastila osebnega zdravnika.

Komu je namenjeno

V ginekoloških ambulantah ali zdravstvenem varstvu žensk si lahko izbere svojega osebnega ginekologa vsaka ženska ali ženska in njen partner. Naše zdravje je naše največje bogastvo, zato smo mi sami prvi, ki bomo skrbeli za svoje zdravje po svojih najboljših močeh in bomo pravočasno poiskali pomoč zdravnika.

Zdravstveni dom Velenje
Vodnikova cesta 1,
3320 Velenje

Prikaži na zemljevidu

Telefon
03 899 54 00

E-poštni naslov
info@zd-velenje.si

Obiščite nas na Facebook-u

ZD Velenje je možno
spremljati tudi na naši
Facebook strani.

Specialisti družinske medicine, pediatrije, urgentne medicine, ginekologije, dermatologije, rentgenologije, medicina dela in športa, pulmologije, kardiologije, alergologije, psihiatrije

Zasebnost | Piškotki | Varstvo osebnih podatkov
Copyright © 2023, Zdravstveni dom Velenje.
Vse pravice so pridržane. Izvedba iDengo.

Skip to content