Sporočilo za javnost

V ZD Velenje sočustvujemo s svojci pokojnega. Tragedija, ki se je zgodila, je poleg družinskih članov in slovenske javnosti pretresla tudi vse zaposlene zdravstvenega doma.

V ZD Velenje smo takoj po tragičnem dogodku, 29. 3. 2023, v skladu z našim pravilnikom po izvajanju notranjih strokovnih nadzorov uvedli notranjo strokovno preiskavo, v kateri smo obravnavali vse, ki so bile vključene v obravnavo pacienta. Na podlagi izsledkov raziskave bomo presojali o nadaljnjih korakih. Za ta primer bo vpeljan tudi zunanji strokovni nadzor. Zaenkrat nam je znano dejstvo, da je bila smrt pacienta posledica anevrizme, kar ni povezano s težavami, zaradi katerih je bil pacient pri nas obravnavan. Do tega trenutka preiskava še ni zaključena in z vsemi izsledki še ne razpolagamo. Več informacij bomo z vami lahko delili, ko nam bodo znana vsa dejstva.

Prijazen pozdrav,
ZD Velenje

Zdravstveni dom Velenje
Vodnikova cesta 1,
3320 Velenje

Prikaži na zemljevidu

Telefon
03 899 54 00

E-poštni naslov
info@zd-velenje.si

Obiščite nas na Facebook-u

ZD Velenje je možno
spremljati tudi na naši
Facebook strani.

Specialisti družinske medicine, pediatrije, urgentne medicine, ginekologije, dermatologije, rentgenologije, medicina dela in športa, pulmologije, kardiologije, alergologije, psihiatrije

Zasebnost | Piškotki | Varstvo osebnih podatkov
Copyright © 2023, Zdravstveni dom Velenje.
Vse pravice so pridržane. Izvedba iDengo.

Skip to content